NIEUWE START

De opening op 7 juni 2024 was een schitterend hoogtepunt in de historie van Voortman. Samen met 500 enthousiaste gasten vierden we de opening van ons gloednieuwe, moderne en duurzame A++++ pand. Daarmee sloten we het intensieve jaar van de brand en herbouw af en maakten we een prachtige start van de nieuwe toekomst voor Voortman.

TOESPRAAK EDWIN VAN EGMOND

“Goedenavond allemaal. Wat geweldig om jullie hier vanavond te zien. Dank jullie wel voor jullie komst naar deze bijzondere dag. Het betekent veel voor ons als bedrijf en voor iedereen die betrokken is geweest het afgelopen jaar. Vandaag markeert niet alleen de heropening van ons pand, maar ook een nieuw begin voor Voortman …”

Lees verder

OPBRENGST DONATIES

Ter gelegenheid van de heropening hebben onze gasten een donatie gedaan aan de Stichting Proplan. Samen hebben we inmiddels 8.760 euro (peildatum 01/07/24) opgehaald. Met deze bijdrage heeft de stichting meer dan de helft van het benodigde bedrag bij elkaar om een nieuw huis te bouwen voor een alleenstaande moeder met een zwaar gehandicapte zoon in Bosnië, die, net als wij, door een brand hun huis verloren hebben. Meer informatie over het project ‘In de brand, Uit de brand’ en de Stichting Proplan vindt u op stichtingproplan.nl.

Uw voertuigen weer in topkwaliteit en snel in roulatie?

Kies Voortman. Snel. Goed. Duurzaam.