Word je blij van werken met zware voertuigen zoals (elektrische) bussen, touringcars en verachtwagen(combinaties)? Heb je affiniteit met de Automotive branche en wil je werken in de top van schadeherstel-en spuitwerkbedrijven?

Wil je in een periode van zes maanden alle aspecten van ons vak in de praktijk leren?

  • Heb je affiniteit met de Automotive branche en wil je werken in de top van schadeherstel-en spuitwerkbedrijven?
  • Wil je werken in een team van gemotiveerde specialisten en allrounders die als geolied team samenwerken om tot de beste prestaties te komen?
  • Wil je niet alleen een baan maar een carrière met mooie uitdagingen, veel afwisseling, doorleren en ontwikkelen?
  • Wil je werken in een gloednieuw, modern en duurzaam A++++ pand dat is uitgerust met de allernieuwste technologieën en beschikt over hypermoderne voorzieningen en gereedschappen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
  • Wil je ideale werkomstandigheden zoals een schone werkplek met maximaal daglicht, een constante temperatuur en veel aandacht voor comfort en veiligheid?
  • Wil je 38 uur per week werken en een goed salaris verdienen conform CAO Kleinmetaal?

Dan is werken als Trainee bij Voortman iets voor jou.
In zes maanden leer je onder begeleiding van onze pro’s demonteren, voorbewerken, spuiten (signing) en schades herstellen en alles wat daar bij komt kijken. Aan het einde van het traineeship weet je wat je leuk vindt, waar je kracht ligt en in welke richting en op welke manier je je verder wilt ontwikkelen.

Wacht niet langer!

Bel of app Ellen Vermeer: 06-42904290 of stuur een e-mail: ellen@janvoortman.nl.