Truckspuiterij

Onze truckspuiterij is zodanig ingericht, dat wij met gemak meerdere voertuigen kunnen spuiten. Er zijn twee spuitcabines aanwezig. Eén van 15 bij 5 meter, één van 19 bij 6 meter en een spuitcabine voor personenwagens. Dankzij deze forse afmetingen kunnen complete vrachtautocombinaties in de cabine onder geconditioneerde omstandigheden worden gespoten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het overspuiten van complete wagenparken. Of het nu om een nieuwe huisstijl gaat, of om het spuiten van nieuwe carrosserieën van de carrosseriebouwer. Of u nu één wagen op de weg heeft, of 100 wagens, Jan Voortman biedt u het dienstenpakket aan waar u naar op zoek bent!

Het visitekaartje van uw bedrijf

Uw bedrijfswagens zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Dagelijks ontmoeten deze wagens veel mensen op uiteenlopende plaatsen. Langs de snelweg, in de dorpskern, bij het laden en lossen. Een herkenbaar logo of sprekende uitstraling zorgt ervoor dat klanten u herkennen en dat potentiële klanten u herinneren. Nieuwe of gebruikte bedrijfswagens spuiten wij in de door u gewenste huisstijl of voorzien wij van uw logo.

In de meest uiteenlopende stijlen, kleuren en afwerking. Hoe modern of traditioneel dan ook. Ook voor airbrush technieken kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij ook High End spuitwerk en hebben hier diversen prijzen mee gewonnen.

In het kort

  • Zeer ruime spuitcabines
  • Eén wagen of complete wagenparken
  • Gebruikte en nieuwe voertuigen
  • Spuitwerk in alle stijlen en technieken
  • Ook high-end, prijswinnend spuitwerk
Bel Jan Voortman

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bij Jan Voortman staan we u graag persoonlijk te woord. Bel of vul het contactformulier in voor betrouwbaar advies of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Bel direct 0172-607272

stars

Bedrijfswagen VIP service

VIP Service biedt klanten met bedrijfwagens gemak en comfort. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfswagen(s) worden opgehaald, wij gaan aan het werk en leveren uw bedrijfswagen als deze klaar is weer helemaal tip top bij u af (schoon gewassen). Wilt u ook van onze VIP service gebruik maken? Informeer dan bij Edwin van Egmond naar de mogelijkheden.

Informeer nu

Projecten

Voor diverse (transport)bedrijven in de regio’s Westland, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Den Haag en het gebied rondom Ter Aar realiseerden we mooie projecten. We tonen u graag een selectie: