Personenwagen schadeherstel

We rijden allemaal wel eens autoschade. Het maakt niet uit of uw voertuig een kleine kras of een grote deuk heeft, het voertuig wilt u weer “als nieuw” hebben. Met één telefoontje naar Jan Voortman wordt het allemaal voor u geregeld.  U heeft er geen omkijken naar.

Complete service

De schade wordt bij ons ingepland en er wordt een calculatie gemaakt. Hierbij kijken we niet alleen naar de uitwendige schade, maar nemen we ook de onzichtbare schade mee. Het gecalculeerde bedrag wordt aan de verzekeringsmaatschappij doorgegeven en de benodigde onderdelen worden besteld. De vervangende auto maakt deel uit van de dienstverlening van Jan Voortman.

Bij schadeherstel worden de onderdelen gedemonteerd. Het voertuig wordt gericht uitgedeukt, strak gemaakt, voorbewerkt en opnieuw gespoten. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Indien nodig wordt het voertuig opnieuw uitgelijnd en uitgelezen aan de computer. Voor u de auto weer komt ophalen, controleren we nauwkeurig aan de hand van een checklist of alles in orde is.

In het kort

  • Complete service
  • Ervaren specialisten
  • Alle schades
Bel Jan Voortman

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bij Jan Voortman staan we u graag persoonlijk te woord. Bel of vul het contactformulier in voor betrouwbaar advies of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Bel direct 0172-607272

Projecten

Voor diverse (transport)bedrijven in de regio’s Westland, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Den Haag en het gebied rondom Ter Aar realiseerden we mooie projecten. We tonen u graag een selectie: