Over ons

Zonder dat we ons zelf op de borst willen kloppen, mogen we terecht zeggen dat Jan Voortman een begrip is in de autoschadeherstel- en de carrosseriebouwbranche. Het bedrijf werd in 1860 opgericht. Sinds 1999 zijn we gevestigd op de huidige locatie.

Ons bedrijfspand is 3500m² groot en heeft een afgesloten parkeerterrein. Ons team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers die voor u klaar staan om u van dienst te zijn en te zorgen voor een perfect eindresultaat!

Zonder transport staat alles stil, maar zonder gemotiveerde medewerkers kan een bedrijf niet draaien. Daarom investeren wij in onze medewerkers. Door middel van opleidingen en het volgen van cursussen zijn onze medewerkers goed opgeleid en worden zij regelmatig bijgeschoold in nieuwe reparatie- en spuittechnieken. Goed gereedschap, hoogwaardige equipment en materialen zijn van groot belang. Wij werken deskundig, volgens strenge normen en voorgeschreven reparatiemethoden aan uw voertuig. Zo kunnen wij u een totaalpakket aanbieden op het gebied van schadeherstel!

Referenties

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zowel particulieren als bedrijven. Voor ons staat echter één ding voorop: wij doen wat we beloven en de kwaliteit van het geleverde werk staat bij ons op nummer 1.

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden

Bel Jan Voortman

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bij Jan Voortman staan we u graag persoonlijk te woord. Bel of vul het contactformulier in voor betrouwbaar advies of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Bel direct 0172-607272

stars

Bedrijfswagen VIP service

VIP Service biedt klanten met bedrijfwagens gemak en comfort. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfswagen(s) worden opgehaald, wij gaan aan het werk en leveren uw bedrijfswagen als deze klaar is weer helemaal tip top bij u af (schoon gewassen). Wilt u ook van onze VIP service gebruik maken? Informeer dan bij Edwin van Egmond naar de mogelijkheden.

Informeer nu

Projecten

Voor diverse (transport)bedrijven in de regio’s Westland, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Den Haag en het gebied rondom Ter Aar realiseerden we mooie projecten. We tonen u graag een selectie: