Ter Aar, 15 juni 2023

Met pijn in het hart delen we het treurige nieuws dat het bedrijfspand van ons geliefde bedrijf Jan Voortman afgelopen vrijdag 9 juni volledig is afgebrand. De schade is enorm en het verdriet groot bij alle medewerkers en betrokkenen.

We willen iedereen laten weten dat we niet bij de pakken neerzitten! We zijn vastberaden om onze klanten zo snel mogelijk weer van dienst te zijn. Vanaf deze week zijn we weer operationeel, zij het in afgeslankte vorm en vanuit een tijdelijke locatie.

Ook willen we benadrukken dat we vastbesloten zijn om ons bedrijf zo snel mogelijk weer op te bouwen, sterker en mooier dan ooit tevoren. Ons team staat klaar voor deze uitdaging en met jullie steun zullen we sterker terugkomen.

We willen iedereen bedanken voor de steun, medewerking en opbeurende woorden die we de afgelopen dagen mochten ontvangen. Samen zullen we deze tegenslag overwinnen en aan een nieuwe toekomst bouwen. Blijf onze website in de gaten houden voor updates over de heropening en onze vooruitgang. We zijn ook gewoon weer bereikbaar op de bekende nummers.

Op de foto ons team voor het afgebrande pand, als symbool van onze vastberadenheid om door te gaan, ondanks het grote verdriet.