Carrosserie schadeherstel

Uniek zijn de richtfaciliteiten voor het herstellen van zware schades. Hiermee wordt het voertuig weer in de oorspronkelijke staat ‘af fabriek’ teruggebracht. In de werkplaats is een Josam richtvloer aanwezig. Daarnaast is er ook een richtbank die kan worden aangepast voor het richten van zowel het chassis als van de cabine.

Schadeherstel aan polyesterdelen en carrosserie is een specialisme apart. Ook hiervoor bent u bij Jan Voortman aan het juiste adres. Een efficiënt schadeherstelproces door goed opgeleide en uitstekende vakspecialisten draagt bij tot een goede kostenbeheersing bij de exploitatie van bedrijfsvoertuigen. Jan Voortman is hierin dé aangewezen partner.

Voorkomen is beter dan genezen

Ondanks dat wij graag uw schade herstellen, hopen wij dat u zo min mogelijk schade loopt. Dat kan door middel van schadebeperkende maatregelen. Bij schadebeperkende maatregelen kunt u denken aan het aanbrengen van speciale steunen rondom de carrosserie, extra spiegels, signalering op cruciale punten aan het voertuig en inrij beveiliging.

Edwin van Egmond en Arjan Vernes vertellen u graag meer over de schadebeperkende maatregelen.

In het kort

  • Complete service
  • Ervaren specialisten
  • Alle schades
  • Ook schadeherstel aan polyesterdelen
Bel Jan Voortman

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bij Jan Voortman staan we u graag persoonlijk te woord. Bel of vul het contactformulier in voor betrouwbaar advies of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Bel direct 0172-607272

stars

Bedrijfswagen VIP service

VIP Service biedt klanten met bedrijfwagens gemak en comfort. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfswagen(s) worden opgehaald, wij gaan aan het werk en leveren uw bedrijfswagen als deze klaar is weer helemaal tip top bij u af (schoon gewassen). Wilt u ook van onze VIP service gebruik maken? Informeer dan bij Edwin van Egmond naar de mogelijkheden.

Informeer nu

Projecten

Voor diverse (transport)bedrijven in de regio’s Westland, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Den Haag en het gebied rondom Ter Aar realiseerden we mooie projecten. We tonen u graag een selectie: