Bestelwagen schadeherstel

Schade aan uw bestelwagen is erg vervelend, want vaak heeft u uw bestelwagen nodig om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wij hebben daar alle begrip voor en wij gaan de schade snel en vakkundig herstellen.

De schade wordt bij ons ingepland en er wordt een calculatie gemaakt. Indien door u gewenst, zorgen wij dat u met vervangend vervoer weer uw werk kunt vervolgen. Het uitdeuken van het plaatwerk, het richten en meten van de carrosserie en het spuiten van nieuwe carrosseriedelen behoren tot de werkzaamheden. Het onbeschadigde deel van de auto wordt goed afgeschermd. Bij het richten wordt de wagen weer in de oorspronkelijke staat gebracht.

Visitekaartje van uw bedrijf

Uiteraard is uw bestelwagen het visitekaartje van uw bedrijf. Indien er schade aan de reclame is ontstaan zullen wij zorgen dat uw huisstijl er weer prima uitziet wanneer u de wagen op komt halen.

Voor u de bestelwagen komt ophalen wordt deze volledig door ons gecontroleerd aan de hand van een uitvoerige checklist.

In het kort

  • Complete service
  • Ervaren specialisten
  • Alle schades
Bel Jan Voortman

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bij Jan Voortman staan we u graag persoonlijk te woord. Bel of vul het contactformulier in voor betrouwbaar advies of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Bel direct 0172-607272

stars

Bedrijfswagen VIP service

VIP Service biedt klanten met bedrijfwagens gemak en comfort. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfswagen(s) worden opgehaald, wij gaan aan het werk en leveren uw bedrijfswagen als deze klaar is weer helemaal tip top bij u af (schoon gewassen). Wilt u ook van onze VIP service gebruik maken? Informeer dan bij Edwin van Egmond naar de mogelijkheden.

Informeer nu

Projecten

Voor diverse (transport)bedrijven in de regio’s Westland, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Den Haag en het gebied rondom Ter Aar realiseerden we mooie projecten. We tonen u graag een selectie: