Bedrijfswagen schadeherstel

Bedrijfswagenschadeherstel is een specialisme apart. We kennen allemaal de slogan ‘Zonder transport, staat alles stil’. Dit wordt waarheid als uw bedrijfswagen schade heeft gereden. Bedrijfswagens die niet inzetbaar zijn hebben gevolgen voor uw omzet! Jan Voortman weet als geen ander wat de gevolgen hiervan zijn.

U kunt rekenen op complete service

Speciaal voor onze klanten hebben we een uitgebreid en uniek servicepakket ontwikkeld. Dit houdt in: een 24-uurs alarmservice in noodgevallen, een eigen haal- en afsleep service en de begeleiding bij de totale schadeafhandeling.

Zodra uw bedrijfswagen bij ons is gearriveerd, gaat ons team van specialisten aan de slag met de schade. In onze werkplaats beschikken we over alle benodigde equipement om truckschades, klein of groot, goed en snel te herstellen. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook het herstel van elektronica en hydrauliek. Of de reparatie van opbouwschades en het richten en uitlijnen.

Schadeherstel is maatwerk!

Dit allemaal geldt ook voor de nieuwe technieken waar bedrijfswagens tegenwoordig mee zijn uitgerust. U kunt hierbij denken aan fluistertransport of speciale laad- en loskleppen. Ook na het truckschadeherstel kunt u ervan uitgaan dat dit door ons is hersteld met inachtneming van de fabrieksvoorschriften.

Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en opleidingen. Om de laatste technische ontwikkelingen óók in de praktijk te kunnen toepassen beschikken wij over knowhow en ervaring met betrekking tot de meest geschikte reparatiemethoden. In de loop der jaren hebben wij intensieve contacten opgebouwd met dealerorganisaties en hebben wij de beschikking over een gedegen onderdelenkennis.

Schadeherstel aan polyesterdelen van de carrosserie is een specialisme apart. Ook hiervoor bent u bij Jan Voortman aan het juiste adres.

In het kort

  • Complete service
  • Ervaren specialisten
  • Alle schades, waaronder exterieur, elektronica, hydrauliek en nieuwe technieken
  • Ook schadeherstel aan polyesterdelen
Bel Jan Voortman

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Bij Jan Voortman staan we u graag persoonlijk te woord. Bel of vul het contactformulier in voor betrouwbaar advies of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Bel direct 0172-607272

stars

Bedrijfswagen VIP service

VIP Service biedt klanten met bedrijfwagens gemak en comfort. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfswagen(s) worden opgehaald, wij gaan aan het werk en leveren uw bedrijfswagen als deze klaar is weer helemaal tip top bij u af (schoon gewassen). Wilt u ook van onze VIP service gebruik maken? Informeer dan bij Edwin van Egmond naar de mogelijkheden.

Informeer nu

Projecten

Voor diverse (transport)bedrijven in de regio’s Westland, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Aalsmeer, Den Haag en het gebied rondom Ter Aar realiseerden we mooie projecten. We tonen u graag een selectie: